Edelsteen Specialist.

Verzenden & retouren

Om de aflevering van de bestellingen te garanderen worden alle verzendingen tussen de €0 en €500 door Godea aangetekend of met track&trace verstuurd. Hiervoor wordt €4,00 verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten voor orders tussen de €500 en €5500 zijn €15,- (verzekerd verstuurd).

Er geldt geen minimum orderbedrag.

Indien aan u geleverde goederen niet aan de verwachting voldoen kunt u deze binnen veertien (14) dagen na levering retour zenden aan:

Godea
Forelstraat 333

2037 KX Haarlem

Retourgoederen worden uitsluitend vergoed indien deze ongebruikt en in de originele verpakking terug komen. Tevens dient de retourzending bij Godea aangemeld te worden per e-mail of telefonisch. De retourzending dient aangetekend of met track&trace gefrankeerd te zijn. Het aankoopbedrag wordt, met aftrek van gemaakte verzendkosten kosten, binnen 14 dagen teruggestort op de rekening waarvan het afkomstig is. De kosten van de retourzending zullen door Godea niet worden vergoed.

Bij bestellingen met een afleveradres buiten Nederland en bij afwijkende verzendingen (maat, gewicht, verzekerd) gelden afwijkende verzendkosten. Afwijkende verzendkosten worden per e-mail aan de klant gemeld.

Terug
Uw ipadres is: 54.196.26.1
Copyright © 2018 Godea edelsteenspecialist. Powered by Zen Cart Designed by Zen Flavor