Edelsteen Specialist.


aquamarijn


Prijs : €9.15

Kleur:Licht blauw-groen, doorschijnend.
 
spiritueel:
Brengt helderheid in ons bewustzijn en in ons kijken. Het recht om te mogen zien, te leren, te begrijpen en ons eigen ( ware) visie te mogen laten schijnen. Activeert de scheppingskracht van ons voorhoofdchakra en sluit het aan op de hogere frequenties van de keelchakra. Verstekt contact met gidsen: helder horen en weten.
  
Psychisch:
Aquamarijn zuivert ons hoofd, keel en hart. Het bevrijdt ons van schuld -gevoelens en -concepten omdat we sterker op ons innerlijke zuiverheid durven te vertrouwen. En doen we de dingen die juist voor ons zijn.
 
Emotioneel:
Aquamarijn zuivert de emoties, lucht op en geeft een gevoel van meer ruimte en mogelijkheden. Optimistisch zijn in hetkunnen bereiken en realiseren wat goed voor ons is. Het recht goed voor onszelf mogen zorgen. Ruimt negatieve emoties op die ontstaan zijn in relaties met anderen. Brengt ons in beweging.
 
 Mentaal:
Geeft ons helder inzicht in de omgeving waarin we leven: hoe deze ons negatief of positief laadt. Hoe we er zelf in staan en mee omgaan, of we positief of negatief bijdragen. Aquamarijn geeft een helder blik in hoe het allemaal in elkaar steekt en hoe je daar een beter orde, helderheid en rust in zou kunnen brengen. Maakt scherp en alert.
 
Fysiek:
Bij keel, neus, adem en voorhoofd klachten: allergie, hooikoorts, verkoudheid en voorhoofdsholteontsteking. Schildklier. Zuivert waterhuishouding van emotionele lading: blaas, nieren, traanklieren, zweetklieren en ontlasting.
 
 Chakra:
Op keel, hart, voorhoofd dragen. Soms ook op 2een zonnevlecht.
Aquamarijn als water elixer is een hele goede reiniger van lichaam en geest: regenereert en verjongt aura en geest.
  
Sterrenbeeld:Waterman (21 jan. 19 feb.)

In winkelwagentje:


Artikel opgenomen in ons assortiment op dinsdag 06 april, 2010.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..Uw ipadres is: 54.158.208.189
Copyright © 2018 Godea edelsteenspecialist. Powered by Zen Cart Designed by Zen Flavor