Edelsteen Specialist.


Andes opaal (groen)


Prijs : €7.63

Kleur: blauw-groen
 
spiritueel:
De blauw groene Andes bevrijdt ons van afhankelijkheidsthema’s samen met de angst en stress die ermee gemoeid gaan . De weg vrij kunnen maken voor jezelf en voor je eigen ontplooiing. Lost familie en generatie karma op.
 
Psychisch: 
Maakt geestelijke lagen vrij om hereniging met onze geestelijke waarheid en identiteit te herstellen. Het helpt ons antwoord te geven op de vragen: wie ben ik, wat kom ik hier doen?
 
Emotioneel:
Leert ons gevoel dat alles van tijdelijke en veranderlijke aard is en wij hierin slechts gast kunnen zijn. Wij bepalen zelf de mate van betrokkenheid of zelfs van erin vast zitten. Het bevrijdt ons van beklemmende gevoelens, onderdrukking en zelfminachting.
 
Mentaal: 
Helpt denkblokkades op te lossen en versterkt ons geheugen en ons herinneringsvermogen (ook astrale). Een hele fijne maat tijdens examens, meditaties en spirituele reizen.
 
Fysiek:
Lost stresspanningen op en geeft veerkracht en vitaliteit aan een zwak lichamelijk gestel die beide het gevolg zijn van geestelijke beklemming.

Chakra:
De groen Andes opaal dringt het sterks via het hart- of keelchakra binnen maar kan ook op de voorhoofd- en kruinchakra gelegd worden. Het is een goede meditatie kristal. Een echte aanrader om water van te drinken om karmische lading in ons dna geheugen te schonen en ons oorspronkelijk lichtgeheugen te activeren. 
 
 
Sterrenbeeld: waterman ( 21 jan. – 19 feb.)

In winkelwagentje:


Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 03 april, 2010.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..


Uw ipadres is: 54.162.121.80
Copyright © 2018 Godea edelsteenspecialist. Powered by Zen Cart Designed by Zen Flavor