Edelsteen Specialist.


amethist helder


Prijs : €3.56

Kleur: paars, violet

spiritueel: 
Amethist bevordert een constante spirituele helderheid, een besef van spiritualiteit en het erkennen van de geestelijke werkelijkheid. Het geeft ons rechtvaardigheidgevoel en een scherp oordelend vermogen en maakt ons eerlijk en oprecht. Als meditatiesteen helpt het de geest tot rust te brengen, een diepe innerlijke rust te vinden en de wijsheid in onszelf te ontdekken.
 
Psychisch: 
Werkt helend bij rouw, verdriet en verwarring. Het draagt bij tot het accepteren van nieuwe situaties. Het zuivert en verheldert onze innerlijke wereld en onze dromen. Als je amethist onder je kussen legt, zul je merken dat je aanvankelijk meer gaat dromen. Al je onverwerkte indrukken worden in die dromen verhelderd. Dan zal je slaap rustiger zijn en zul je frisser en meer uitgerust wakker worden. Overdag stimuleert amethist inspiratie en intuďtie.
 
Emotioneel:
Geeft emotioneel kracht, moed en positief elan in nieuwe en soms onzekere fases van ons leven die ons overkomen (verlies) of die we bewust kiezen (nieuwe keuzes). Het bundelt al onze energie lagen rustig en coherent samen om een stabiele en een goed gefundeerde stap vooruit te zetten.
 
Mentaal: 
Neemt verwarring en hoofdmist of verdoving weg. Verstekt ons vermogen tot oplossingen vinden, grotere verbanden te zien en onze paranormale gaven te vertrouwen en te ontwikkelen. Helpt ons ervaringen op zinnige manier te verwerken en geeft kracht om blokkades, onbeheerste mechanismen en verslavend gedrag te overwinnen. Tegen angstige gedachtes.
 
Fysiek:
Neemt druk en spanningen weg bij hoofd en kruingebied. Zet ons meer in ons lijf: stabieler staan en handelen. Brengt rust op trillen, bibberen en innerlijk vibreren. Helpt verwondingen, kneuzingen en opzwellingen sneller te genezen fysiek zowel als innerlijk. Ondersteunt een goede darmflora voor een gezonde weerstand.

Chakra:
Alhoewel de amethist bekend staat om op het hoofdgebied te werken, heeft het een opentrekkende, ontspannende en harmoniserend effect op alle chakra’s en aura lagen. Als hanger kunt u de amethist op de keel, hart en zonnevlecht dragen. Bij een legging of tijdens het slapen kan de amethist onder de kussen en in het kruin gebied gelegd worden maar ook op de navel en bij het voeteneinde om zielenkracht en bewustzijn dieper in die gebieden in te laten dalen.

Sterrenbeeld: Vissen (20 feb. – 20 maart)

 

In winkelwagentje:


Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 03 april, 2010.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..


Uw ipadres is: 54.158.208.189
Copyright © 2018 Godea edelsteenspecialist. Powered by Zen Cart Designed by Zen Flavor