Edelsteen Specialist.


amethistkwarts (chevronamethist)


Prijs : €3.56

Kleur: paars, violet met witte banden

spiritueel: 
Geeft ons een beschermend hand boven ons hoofd. Als alles te snel lijkt te gaan, om ons heen of in onze eigen ontwikkeling, helpt de amethistkwarts te hoge en te snelle inputs te vertragen. Informatie en ervaringen worden op een zachte en bijna romige manier in ons doorgegeven en verwerkt om in onze diepere lagen van ons wezen te rusten of te schommelen totdat we rijp zijn deze energie actief te kunnen gebruiken.

Psychisch: 
Amethistkwarts voorkomt paniek omdat het ons beschermd voor blootstellingen waarvoor we nog niet rijp en/of te bang zijn. De ontwikkeling van onze onderbewuste wordt gestimuleerd zonder dat het bewuste zelf zich daar zorgen om hoe te maken. Het bewuste zelf voelt zich gedragen, gesteund en gerustgesteld. Onder de kussen geeft het ons een diepe en vredige slaap.

Emotioneel:
Helpt ons om onnodig tumult langs ons heen te laten gaan en niet voor alles open en vatbaar te zijn. We resoneren daarom minder snel op de emotionele weersomstandigheden van anderen en blijven warm, intiem en geborgen binnen onszelf.

Mentaal: 
Geeft het rust. Het gaat niet meer als een wervelwind overal mee aan de haal maar blijft rustig liggen. Men kan luisteren naar waar het in de bodem om gaat en alle opsmuk er omheen heen negeren. Bevordert de stilte in ons om tot dieper inzicht en antwoorden te komen.

Fysiek:
Vermindert tekens van stress: spierspanning, onrustige benen, tics, spijsvertering, eczeem, haaruitval, nagel bijten, gezichtslijnen. Voedsel wordt beter opgenomen.

Chakra:
Kan voor alle chakra’s geschikt zijn (laat je persoonlijk adviseren). Om te dragen bv op de maag en in de broekzak.

Sterrenbeeld: vissen (20 feb. – 20 maart), leeuw (23 juli – 23 aug.), weegschaal (24 sept. – 23 okt), 

 


In winkelwagentje:


Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 03 april, 2010.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..Uw ipadres is: 54.166.245.10
Copyright © 2018 Godea edelsteenspecialist. Powered by Zen Cart Designed by Zen Flavor