Edelsteen Specialist.


amazoniet (veldspaat)


Prijs : €3.75


Kleur: blauwgroen, groen. 
 
Spiritueel:
Amazoniet stimuleert de vrije wil. Het helpt ons onszelf niet langer als slachtoffer te zien: we voelen ons niet meer een speelbal van een almachtig noodlot, maar hebben de kracht om zelf onze koers uit te zetten in het leven. 
 
Psychisch:
Amazoniet neutraliseert extreme stemmingswisselingen en heeft een kalmerende werking. Het lost verdriet en bezorgdheid op en draagt bij aan een gezond vertrouwen in God.
 
 Mentaal:
Amazoniet helpt bij het oplossen van problemen doordat het een juiste interactie tussen rationeel denken en intuitie bevordert.
 
 Fysiek:
Amazoniet reguleert stofwisselingsstoornissen, heeft een ontspannende werking en vermindert kramp. Vrouwen die bevallen hebben er baat bij omdat het zorgt voor het verstrijken van de baarmoedermond. Het versterkt de zenuwen en helpt bij hersenaandoeningen. Het brengt hypofyse en thymusklier in balans, evenals het vegetatieve zenuwstelsel en de innerlijke organen. Amazoniet helpt ook bij hartklachten die het gevolg zijn van verdriet. Tegen epilepsie - exzeem - puisten - geeft goede huidvorming - versterkt het zien - werkt goed op alle oogklachten. 
 
Chakra:
De Amazoniet draagt u op het hart of keel. Het activeert onze creatieve en kunstzinnige kant en maakt dat we deze beter tot uiting kunnen brengen. Hiernaast geeft amazoniet meer geduld en tolerantie en bevrijdt ons van egoisme.
 
 Sterrenbeeld: Waterman ( 21 jan - 19 feb) 

In winkelwagentje:


Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 03 april, 2010.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..Uw ipadres is: 54.158.208.189
Copyright © 2018 Godea edelsteenspecialist. Powered by Zen Cart Designed by Zen Flavor