Edelsteen Specialist.


Agaat (mosagaat) hanger


Prijs : €3.00

 

Kleur: doorschijnend, met mosgroene insluitsels, blauw.

Spiritueel:
De mosagaat helpt de natuurlijke liefdesstroom in onszelf te leven en te reguleren. Frustraties van het hart als gevolg van ons levenswijze worden als duidelijke patronen zichtbaar gemaakt om ons ware natuur te herkennen en deze bewuster te volgen. De kwaliteiten van de mosagaat dringen rustig tot ons door zodat we op een rustige manier dingen in ons leven kunnen ombuigen. Het voorkomt strijd en verscheuring tijdens aanpassingen. Het leert ons dat alles in het leven en in de natuur groeit en tijd heeft.

Psychisch:
Geeft rust op alle vormen van relaties: die met onszelf, met een ander, met de liefde, het werk en ten aanzien van ons spirituele groei. De mosagaat helpt ons trouw te zijn aan onszelf en trouwe vrienden te onderscheiden van de rest.

Emotioneel:
Zeer geschikt voor mensen die bibberen van spanning, het bloed onder de nagels hebben, emotioneel op ontploffen staan of juist helemaal bevroren. De mosagaat brengt een rustig structuur in je leven waar meer ruimte is om te genieten en te ontvangen.

Mentaal:
We gaan minder berekend te werk en laten onze strategie controle en ons eindeloze zoektocht daarin los om de creatieve en liefdevolle impulsen van ons innerlijk wezen de kans te geven om antwoord te geven. Aan je natuurlijke stroom kunnen overgeven.

Fysiek:
Heeft positief effect op alvleesklier en bloedsuikerspiegel en voorkomt stofwisselingsproblemen bij diabetes. Het ondersteunt de nieren, milt en lymfe bij het filteren van het bloed. Bij zwangere vrouwen vergemakkelijkt de mosagaat de groei van de baarmoeder en de borsten. Het reguleert tevens de talgproductie voor een gezond uitziend huid en haardos.

Chakra:
Hartchakra. Doordat de mosagaat relatief langzaam tot ons inwerkt wordt het vaak met een bergkristal gedragen die de energie in ons diepere lagen weet te brengen. Het geeft ons een stevig geworteld gevoel waaruit rust en kracht komt voor het leven.

Sterrenbeeld: Steenbok (22 dec. – 20 jan.)

In winkelwagentje:


Artikel opgenomen in ons assortiment op donderdag 04 maart, 2010.

Uw ipadres is: 54.166.207.223
Copyright © 2018 Godea edelsteenspecialist. Powered by Zen Cart Designed by Zen Flavor